Om os

Strandvejen 70, 2. - DK 2900 Hellerup

(+45) 31101732

 info@addiction.dk

CVR-nr.: 40036040

Hvem er ADDICTION?

Karin Elmquist (f. 1963), er ædru alkoholiker uden tilbagefald siden 1990 og uddannet pædagog, familie- og psykoterapeut med speciale i misbrug og aktiv i selvhjælpsgrupper mm i gennem mere end 25 år.


Erfaringer fra hendes daglige arbejde og hendes virke i selvhjælpsgrupper sammenholdt med tal fra Sundhedsstyrelsen m.fl. gav Karin den erkendelse at behovet for yderligere viden og uddannelse om emnet misbrug - og specielt emnet på arbejdspladsen - er helt åbenlyst..


Det fik Karin til indgå et samarbejde med de førende eksperter indenfor digital læring, misbrug og forretningsudvikling omkring udviklingen af e-learning uddannelsen ADDICTION GUIDE. Der er brugt mere end 2 år, hvor der er anvendt mere end 4.000 arbejdstimer i udviklingen af ADDICTION GUIDE der bl.a. er baseret på mere end 50 års viden og erfaring indenfor misbrug.


ADDICTION A/S er på baggrund af udviklingen af ADDICTION GUIDE etableret for at varetage afsætningen.


Vores mission er:


Vi vil udbrede viden om misbrug- og hvordan den enkelte misbruger kan hjælpes bedst muligt. Det vil vi gøre ved at tilbyde effektive, tilgængelige, relevante og dokumenterbare undervisningsmaterialer.


Vores vision er:


Vi vil sikre at erhvervslivet til enhver tid har adgang til effektiv viden der kan hjælpe den enkelte medarbejdere med misbrugsproblemer bedst muligt


Karin Elmquist